Renfe reforça amb més de 30.200 places addicionals els serveis AVE i Llarga Distància pel pont de desembre

Renfe02Per viatjar del 2 a l’11 de desembre
· Els trens AVE del corredor Barcelona-Saragossa-Madrid comptarà amb més de 11.910 places de reforç
· Entre Catalunya i Andalusia es posen en circulació 24 trens AVE especials per connectar amb Còrdova, Sevilla o Màlaga

Barcelona, 1 de desembre de 2016 (Renfe).
Amb motiu del proper Pont de la Immaculada i de la Constitució, entre el 2 i l’11 de desembre Renfe ha programat un dispositiu de reforç especial amb un total de 30.262 places addicionals als trens d’Alta Velocitat i Llarga Distància que connecten Catalunya amb el centre, sud i llevant peninsular.

Del total de places de reforç, la majoria de reforços, 11.910, es concentren a les connexions AVE amb Saragossa i Madrid on circularan 30 trens en doble composició, és a dir, duplicant el número de places habituals.

Pel que fa als reforços del corredor AVE que connecta Catalunya i Andalusia, Renfe posa en circulació 24 trens AVE especials entre ambdues comunitats. Amb la circulació d’aquests trens especials es sumaran més de 8.616 places a l’oferta habitual entre ambdues comunitats.

Cap al nord peninsular es reforçaran els serveis de Llarga distància amb un total de 2.862 places addicionals.

I a les connexions dels trens del Corredor mediterrani amb el llevant peninsular, Renfe ha programat un reforç de 5.200 places addicionals als trens de Llarga Distància que connecten amb Castelló, València, Alacant i Múrcia.

Per a més informació els clients poden consultar tots els horaris i serveis de Renfe a través del web renfe.com, a l’App Renfe Horarios y Renfe Ticket i a través del telèfon 902 320 320.