Modificació del servei a les línies d’FGC durant les festes de Nadal

fgc23Entre el 23 de desembre i el 8 de gener s’aplicaran els horaris corresponents al període no lectiu al Metro del Vallès
La nit de Cap d’Any hi haurà servei ininterromput a les línies S1 (Terrassa), S2 (Sabadell), L6 (Sarrià), L7 (Av. Tibidabo), L12 (Reina Elisenda) i L8 (Molí Nou)
El 24 de desembre, vigília de Nadal, el servei de trens d’FGC finalitzarà a les 23.00 hores a totes les línies

Estació de Gràcia d’FGC
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya modifica, a partir del proper 23 de desembre, els seus horaris per tal d’adaptar-los a la demanda associada a les festes de Nadal. Així, entre el divendres 23 de desembre i el diumenge dia 8 de gener, ambdós inclosos, els horaris d’FGC de la línia Barcelona-Vallès seran els corresponents al període no lectiu.

El dissabte 24 de desembre, vigília de Nadal, el servei de trens d’FGC finalitzarà a les 23.00h a totes les línies.

Servei ininterromput la nit de Cap d’Any
FGC oferirà un servei ininterromput la nit de Cap d’Any. Els trens circularan de forma continuada per la zona urbana de Barcelona i pels trajectes Barcelona-Sabadell i Barcelona-Terrassa.

A la línia Barcelona-Vallès, l’interval de pas dels serveis urbans de les línies L6 (Sarrià), L12 (Reina Elisenda) i L7 (Av. Tibidabo) serà de 20 minuts. Els serveis suburbans S1 (Terrassa) i S2 (Sabadell) circularan cada 45 minuts, aproximadament. A més, el Funicular de Vallvidrera circularà amb un interval de 10 minuts durant tota la nit.

Pel que fa a la línia Llobregat-Anoia, la freqüència de pas de la línia L8 (Molí Nou-Ciutat Cooperativa) serà d’un tren cada 20 minuts.

Tots els horaris es poden consultar amb detall al portal web www.fgc.cat.