L’Alta Velocitat Catalunya-França celebra el seu tercer aniversari amb més de 2 milions i mig de viatgers

Renfe SNCFEl servei de trens directes de Renfe-SNCF en Cooperación es va inaugurar el 15 de desembre de 2013.
· Els trens d’Alta Velocitat que enllacen Catalunya i França connecten 19 ciutats.
· Aquest any es celebren els 20 anys de cooperació entre Renfe i SNCF mitjantçant la creació d’Elipsos.

Barcelona, 14 de desembre de 2016.-
Durant els tres primers anys de funcionament de l’Alta Velocitat que enllaça Catalunya amb França, els serveis internacionals de Renfe-SNCF en Cooperación han transportat més de 2.500.0000 de clients.

Aquesta aliança entre Renfe i SNCF pels serveis internacionals celebra aquest any el seu vintè aniversari. L’inici d’aquests serveis entre ambdós països, va néixer amb objecte de gestionar mitjançant l’empresa Elipsos, els serveis TrenHotel que connectaven amb les ciutats de París, Milà i Zuric. Durant aquests vint anys en servei, un total de 10 milions de viatgers han viatjat amb els serveis internacionals de Renfe i SNCF, un dada que és especialment important en la darrera etapa gràcies als serveis internacionals en Alta Velocitat.

Campanya Promocional #20conNosotros
Coincidint amb la celebració del vintè aniversari, Renfe i SNCF commemoren la seva cooperació amb el llançament de la campanya #20conNosotros, una promoció especial que permetrà viatjar a França, entre el 10 de gener i el 30 de març de 2017, per només 20 euros en classe Turista i 40 euros en Preferent.

En el cas dels trajectes més curts que uneixen Perpinyà, Beziers i Narbona amb Barcelona, Girona i Figueres el preu serà de 15 euros en classe Turista i 30 euros en Preferent.

Aquesta promoció especial estarà disponible entre el 14 i el 16 de desembre, i es podrà adquirir a través dels canals habituals de venda: al web renfe.com, a les estacions i a les agencies de viatge acreditades per la venda de productes Renfe i SNCF.

Els serveis de Renfe-SNCF en Cooperación connecten Barcelona, Girona i Figueres, amb París, Lió, Marsella, Perpinyà, Narbona, Montpeller, Nimes, Avinyó, Aix-en-Provence o Valence. I des de Madrid, Saragossa i Tarragona, els viatgers poden desplaçar-se fins a Marsella, la Provença, Avinyó i Aix-en-Provence a través de les ciutats del sud francès: Perpinyà, Narbona, Montpeller o Nimes.