Rodalies de Catalunya col·labora amb el Festival de cinema de Terror de Molins de Rei

Rodalies Catalunya RenfeEntre el 14 i 18 de novembre
· Els viatgers que disposin d’una entrada pel Festival TerrorMolins podran gaudir d’un descompte del 30% en els serveis de rodalia
· Entre el 14 i el 18 de novembre, presentat un bitllet vàlid de Rodalies es podrà obtenir una entrada gratuïta pel Festival

Divendres, 11 de novembre de 2016 (Renfe)
Rodalies de Catalunya col·labora amb TerrorMolins, el Festiva de Cinema de Terror de Molins de Rei, que es celebra a la ciutat del Baix Llobregat entre l’11 i el 20 de novembre.

Renfe i l’organització del Festival han arribat a un caord de col·laboració pel que, entre el 14 i el 18 de novembre, presentant un tiquet de Rodalies de Catalunya a la taquilla del Festival es podrà gaudir d’una entrada gratuïta per una de les projeccions del festival.

De la mateixa manera, els clients que ja disposin d’una entrada pel assistir a les projeccions del Festival, podran gaudir d’un 30% de descompte en el bitllet de trens en els seus desplaçaments amb orígen o destinació Molins de Rei.

Diàriament els trens de les línies R1 i R4 de Rodalies de Catalunya connecten Barcelona i Molins de Rei en un temps de viatge de 20 minuts i amb una freqüència mitjana de 15 minuts, pel que esls serveis de Rodalies de Catalunya es converteixen en l’opció ideal per apropar-se a Molins de Rei.

Per a més informació, els interessats poden dirigir-se a les estacions de Rodalies, als telèfons 900 41 00 41 i 902 320 320, a les pàgines web rodaliesdecatalunya.cat i www.renfe.com així com a l’aplicació per a dispositius mòbils de Rodalies.