Renfe inicia una campanya promocional per a viatges en Preferente en AVE

RenfeAltaVelocitatPer a compres del 24 de novembre al 4 de desembre
· Renfe vol apropar els serveis de la classe Preferent als viatgers dels trens AVE del corredor Barcelona – Madrid
· La classe preferent ofereix accés a la Sala Club de Renfe, servei de premsa, més espai als seients i servei de restauració al seient

Dimecres, 23 de novembre de 2016 (Renfe)
A partir de demà, Renfe posa en marxa una campanya promocionals per viatjar en preferent en els trens AVE del corredor Barcelona Madrid. Aquesta campanya està disponible per a compres realitzades entre el 24 de novembre i el 4 de desembre i per a viatjar entre el 12 i el 18 de desembre.

Aquesta promoció està destinada a apropar els serveis de la classe preferent als viatgers. Entre els beneficis de viatjar en classe preferent destaca l’accés a la Sala Club, servei de premsa del dia, servei de restauració al seient, així om seients més amples i amb més espai, endolls a tots els seients.

Pel que fa al servei de restauració en els seients, Renfe ofereix un total de 8 menús especials per tal de poder adaptar els àpats a les necessitats dels clients.

Els preus d’aquesta campanya permetran viatjar per:

Barcelona -Madrid 80 €
Barcelona -Zaragoza 45 €
Barcelona -Guadalajara 63 €
Camp de Tarragona -Madrid 60 €
Lleida -Madrid 55 €
Girona -Madrid: 84 €

Aquest preus especials estaran disponibles per a compres entre el 24 de novembre i el 4 de desembre i es podran adquirir a través del web de renfe.com i de l’App Renfe Ticket.