FGC promou l’ús del transport públic per visitar el Rec.014 d’Igualada

FGC2Els visitants que arribin al festival amb tren rebran un refresc de regal i una entrada gratuïta al Museu de la Pell d’Igualada
L’accés amb tren millora les condicions ambientals i promou estils de vida més saludables.

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) col·labora un cop més amb el Rec.0 Experimental Stores d’Igualada, el festival de moda, cultura, música i gastronomia d’Igualada que durant quatre dies transforma el tradicional barri industrial del Rec.

En aquesta catorzena edició, que se celebrarà durant els dies 9, 10, 11 i 12 de novembre, tots els visitants que arribin al festival amb la línia R6 de Ferrocarrils podran gaudir d’un refresc de regal i d’una entrada gratuïta al Museu de la Pell d’Igualada.

FGC promou així l’ús del transport públic per visitar el Rec.0 de forma còmoda i responsable amb el medi ambient. La xarxa de transport d’FGC apropa els usuaris a diferents espais d’interès alhora que disminueix la dependència del vehicle privat i promou un estil de vida més saludable.

Suport a la innovació
Ferrocarrils dóna suport a les idees innovadores que aprofiten i revitalitzen els espais tradicionals, com el Rec.0 Experimental Stores, que transforma de manera efímera el barri industrial del Rec. Cada edició obre espais nous, molts d’ells desconeguts, i s’incorporen també noves marques, de forma que es configura un circuit que sempre és diferent. Després, el barri torna a la normalitat, amb una activitat que barreja la indústria adobera amb els estudis de disseny i altres professions.

El Rec Street Food, un festival de menjar de carrer amb 40 food trucks i pop up bars, és també una proposta que guanya cada vegada mes seguidors dins del mateix esdeveniment. La cultura i especialment la música també tenen el seu espai amb el Rec Music Festival, amb la programació de 15 concerts repartits en diferents espais del circuit Rec.014.

Més informació: http://www.rec0.com/.