“Els trens Brill i els Ferrocarrils de Catalunya. Cent anys d’història entre Barcelona i el Vallès”

Nou llibre de Joan Carles Salmerón “Els trens Brill i els Ferrocarrils de Catalunya. Cent anys d’història entre Barcelona i el Vallès”, escrit amb motiu de la celebració del centenari de la construcció de la línia ferroviària que uneix Barcelona i el Vallès.

El llibre es troba dividit en cinc capítols que repassen la història i característiques de la línia, la història dels famosos trens Brill que la van estrenar, així com les seves característiques tècniques i altres exemples existents al continent americà. El seu preu de venda al públic és de 29 euros.

L’esperit americà dels trens Brill va arribar fins al cor de Catalunya fa cent anys gràcies a la iniciativa de dos grans visionaris: Carles Emili Montañés i Frederick Stark Pearson. La línia ferroviària Barcelona-Vallès es va concebre segons el model dels clàssics interurbans nord-americans, afavorint l’electrificació de la indústria i la vida catalana al seu pas. Un exemple únic a Europa.
Any de publicació 2016
Idioma Català
Pàgines 96
Presentació Gran format 210x300mm. Paper d’art de 170 g/m, relligat amb coberta a colors
ISBN 978-84-939455-7-2
Preu 29 €

Disposa de més informació en la fitxa en format PDF que li adjuntem així com en el següent enllaç de la pàgina web: www.terminus.cat/cataleg