Transport públic per al partit de la NBA Global Games al Palau Sant Jordi

TMB014 d’octubre del 2016. TMB habilitarà demà, dimecres, un servei especial d’autobús de baixada entre el recinte i la plaça d’Espanya

Amb motiu del partit de bàsquet de la NBA Global Games Barcelona 2016 entre el FC Barcelona Lassa i l’Oklahoma City Thunder al Palau Sant Jordi (20.30 hores) demà dimecres, 5 d’octubre, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) habilitarà un servei especial d’autobusos de baixada quan finalitzi el partit (a partir de les 22.30 hores, aproximadament) entre el recinte i la plaça d’Espanya. Per a aquest servei seran vàlids tots els títols de transport del sistema tarifari integrat. Els vehicles portaran l’indicador de línia “Pl. Espanya – Palau Sant Jordi”.

Per pujar al Palau Sant Jordi, TMB recomana utilitzar la línia 150 de bus (Pl. Espanya – Castell de Montjuïc) que, amb motiu del partit, reforçarà el servei amb més vehicles entre les 18.30 i les 20.30 hores.

Dimecres el metro funciona fins a les 12 de la nit.
Per a més informació es pot consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.