Transport públic per al partit de tornada de la Supercopa de futbol, dimecres 17 d’agost

TMB0116 d’agost del 2016. El metro funcionarà fins a les 12 de la nit, com és habitual els dies feiners.

Per al partit de tornada de la Supercopa d’Espanya que se celebrarà demà dimecres, 17 d’agost, entre el Barça i el Sevilla al Camp Nou a partir de les 23.00 hores, TMB reforçarà el servei de metro, per assistir a l’estadi, i d’autobusos, a la sortida del partit.

Els serveis i reforços previstos són els següents:
Metro: Es reforçarà amb més personal a les estacions properes a l’estadi i amb més trens en circulació, des de les 22 hores i fins a la mitjanit, hora de finalització del servei. Les línies i estacions de metro que donen accés al Camp Nou són Badal (línia 5), Collblanc (línia 5 i línia 9 Sud) i Palau Reial, Maria Cristina i Les Corts, de la línia 3. Recordar que dimecres el metro funciona fins a les 12 de la nit.
Autobusos: Com es fa habitualment els dies de partit, a la sortida es posaran en funcionament dues línies especials entre el Camp Nou i plaça de Catalunya i entre el Camp Nou i Mossèn Cinto Verdaguer. El bitllet val 2,90 €.

Per a més informació, es podrà consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.