TMB. Transport públic per al concert de Beyoncé a l’Estadi Olímpic

TMB012 d’agost del 2016
TMB habilitarà demà dimecres un servei especial d’autobús de baixada entre el recinte i la plaça d’Espanya

Amb motiu del concert que oferirà la cantant Beyoncé a l’Estadi Olímpic Lluís Companys (21.30 hores) demà dimecres, 3 d’agost, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) habilitarà un servei especial d’autobusos de baixada quan finalitzi el concert (a partir de les 23.15 hores, aproximadament) entre el recinte i la plaça d’Espanya. Per a aquest servei seran vàlids tots els títols de transport del sistema tarifari integrat. Els vehicles portaran l’indicador de línia “Pl. Espanya – Estadi Olímpic”.

Per pujar a l’Estadi, TMB recomana utilitzar la línia 150 de bus (Pl. Espanya – Castell de Montjuïc) que, amb motiu del concert, prolongarà l’horari i reforçarà el servei amb més vehicles entre les 17.30 i les 21.30 hores.

Dimecres el metro funciona fins a les 12 de la nit.
Per a més informació, es pot consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.