Renfe oferirà 17.000 places addicionals als trens de Rodalies amb destinació Canet de Mar durant aquest cap de setmana

Rodalies Catalunya Renfe• El servei facilitarà l’anada durant el dissabte i la tornada des de primera hora del diumenge
• Els trens de la línia R1 connecten Barcelona amb Canet de Mar en un temps de viatge de 56 minuts

Aquest cap de setmana, Renfe reforça el servei de trens de la línia R1 de rodalia de Barcelona amb parada a Canet de Mar (Maresme) amb motiu de la celebració del CanetRock 2016. Rodalies de Catalunya incrementarà la seva oferta habitual en aquesta població amb 17.000 places addicionals.

Aquesta oferta extraordinària facilitarà el desplaçament a Canet durant el dissabte i la tornada a primera hora del diumenge. El cap de setmana es perllongarà el recorregut de 19 trens que habitualment inicien o finalitzen el seu recorregut a Mataró i realitzaran parades a Arenys de Mar, Caldes d’Estrac i Sant Andreu de Llavaneres. A més, amb motiu d’aquest reforç, Renfe ha incrementat el seu personal d’informació i atenció al client, així com la seguretat a les principals estacions.

Els trens de la línia R1 connecten Barcelona amb Canet de Mar en un temps de viatge de 56 minuts. Per a més informació els clients es poden adreçar als telèfons 900 41 00 41 i 902 320 320, o als web rodaliesdecatalunya.cat i www.renfe.com
Barcelona, 1 de juliol de 2016