Renfe ofereix 4.000.000 de places en els trens AVE – Llarga Distància a Catalunya

Renfe02Durant aquest estiu
· S’oferiran 215.000 places addicionals
· Les relacions que enllacen Barcelona amb Sevilla i Màlaga, comptaran, cadascuna, amb sis trens AVE diaris, del 15 de juliol al 12 de setembre

Barcelona, 30 de juny de 2016(Renfe)
Durant aquest estiu, Renfe ofereix 4 milions de places en els seus serveis d’AVE – Llarga Distància a Catalunya amb l’objectiu de facilitar la mobilitat dels ciutadans durant el seu període de vacances. D’aquestes places, 215 mil s’afegeixen a l’oferta habitual.

La majoria d’aquestes places corresponen als serveis AVE Barcelona – Madrid, on aquest estiu es posen en servei un total de 2,6 milions de places. Del total, més 108.630 corresponen a places de reforç respecte l’oferta habitual.

Durant el període de major demanda, del 15 de juliol al 12 de setembre, les connexions que enllacen Barcelona, Tarragona i Lleida amb Còrdova, Sevilla i Màlaga comptaran amb 12 trenes AVE diaris, 6 a cada relació. Durant aquest estiu s’oferiran un total de 75.000 places de reforç. En total els serveis Catalunya – Andalusia posaran a disposició dels clients 400.000 places durant aquest estiu.

Els trens de Llarga Distància del Corredor Mediterrani que enllacen Barcelona i Tarragona amb Castelló, València i Alacant oferiran 660.000 places, de les que 25.000 s’afegeixen a l’oferta habitual. En les relacions que que enllacen Catalunya amb el nord peninsular, els clients comptaran amb 365.000 places

Aquests reforços es programen especialment pels inicis i finals de cada mes, així com també pels principis de quinzena dels mesos de juliol i agost, dates en las que es registra un major moviment de viatgers.

Més freqüències a França
A partir del proper diumenge 3 de juliol, Renfe-SNCF en Cooperación reforça la relació Barcelona-París amb una nova freqüència per sentit. D’aquesta manera les dues capitals quedaren enllaçades amb 4 trens diaris en cada sentit.

Aquest nou servei a Paris es suma a l’oferta de serveis internacionals que connecten Catalunya amb Marsella, Toulousse i Lyon diàriament.

Per a realitzar consultes sobre horaris o disponibilitat de places, Renfe posa a disposició dels viatgers el telèfon d’informació i venta de bitllets 902 320 320 ó la pàgina web www.renfe.com.