Interès nord-americà per explotar el tren turístic de vapor de la Ribera

DIARI DE TARRAGONA. L’empresa Rail Events Inc, de Denver, signa un conveni amb la fundació que promou el tren turístic per organitzar esdeveniments especialsLa fundació promotora del tren turístic a vapor de Móra la Nova ha signat un conveni amb una empresa nord-americana, Rail Events Inc., per organitzar esdeveniments turístics a bord del comboi.

La fundació treballa intensament per obrir de manera definitiva l’actiu turístic l’any 2019, amb l’objectiu que esdevingui un eix de dinamització turística pels municipis de l’entorn.

Entre molts altres organismes implicats, ha aconseguit el compromís de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya per operar el tren un cop aquest es posi en marxa.

En un congrés d’àmbit europeu d’entitats promotores de trens d’època, la fundació moranovenca va conèixer l’empresa i la seva voluntat d’ampliació a Europa. Arran d’aquests contactes recentment s’ha signat un conveni de col·laboració amb el representant a Europa de la firma de Colorado.

Rail Events Inc. va néixer l’any 2000 a Durango (Denver), el seu àmbit de treball són els Estats Units i el Canadà i van coproduir amb Warner Bros The Polar Express (Robert Zemeckis, 2004), un popular film d’animació destinat a un públic infantil, ambientat en un tren d’època durant la Nit de Nadal.

Més informació: Diari de Tarragona