Renfe ofereix bitllets combinats per visitar el parc aquàtic de Costa Caribe i PortAventura World

Rodalies Catalunya RenfeDurant tota la temporada de Costa Caribe
· El preu del bitllet combinat d’adult Tren+Costa Caribe és el mateix que el d’una entrada normal al parc 29 euros.
· Rodalies connecta l’estació de PortAventura World a través de la línia regional R16 així com a la línia RT1 de Rodalies de Tarragona.

Barcelona, 29 de juny de 2016 (Renfe)
Rodalies de Catalunya renova un any més el seu bitllet combinat per gaudir del parc aquàtic Costa Caribe. L’oferta inclou el viatge d’anada i tornada des de qualsevol estació de la xarxa de Rodalies de Catalunya fins a Costa Caribe, al complex d’oci de PortAventura World i l’entrada d’un dia al parc aquàtic.

El preu del bitllet combinat és de 29 euros, pels clients entre 11 i 59 anys, i de 25 euros, en el cas de infants, persones majors de 60 anys i grups de 25 o més persones.

Aquest bitllet es podrà adquirir a qualsevol de les estacions de Rodalies de Catalunya així com a través de les màquines autovenda a partir d’aquest dissabte fins el proper 18 de setembre, data de tancament de la temporada del parc aquàtic.

Bitlllet combinat a PortAventura World
Aquest nou bitllet combinat, es suma al bitllet combinat de Rodalies de Catalunya per visitar el parc temàtic a PortAventura World. Aquest títol de viatge està a la venda des del passat mes d’abril i durant tota la temporada del parc. Com a novetat des d’aquest any es pot adquirir a través del web rodaliesdecatalunya.cat .

El bitllet combinat a PortAventura inclou el viatge d’anada i tornada des de qualsevol estació de la xarxa de Rodalies de Catalunya fins a PortAventura i l’entrada d’un dia al parc temàtic.

Per arribar fins a Costa Caribe, Rodalies ofereix als seus clients el títol de transport en els trens regionals de la línia R16 (Barcelona-Estació de França – Tortosa -Ulldecona per Tarragona), així com a la línia RT2 (L’Arboç –L’Hp.ospitalet de l’Infant per Tarragona). Rodalies de Catalunya compta amb un total de 25 trens diaris amb els serveis de la línia R16 de Rodalies de Catalunya (Barcelona-Estació de França – Tortosa-Ulldecona per Tarragona) els dies festius, i 22 de dilluns a divendres.

L’estació de PortAventura, situada al costat de la entrada del recinte, permet l’accés directe tant al recinte de Costa Caribe Aquatic Park com al parc temàtic Port Aventura World.

Els clients que vulguin més informació sobre preus i horaris disposen del número d’atenció al client 900 41 00 41 i el 902 320 320 així com informació a la pàgina www.rodaliesdecatalunya.cat i www.renfe.com