Renfe col·labora amb la Women Race El Corte Inglés a Sabadell

Rodalies Catalunya RenfeLa cursa es disputa el proper diumenge 5 de juny

· Els participants podran obtenir un bitllet d’anada i tornada fins a qualsevol estació de Sabadell.
· Els corredors compten amb els serveis de la línea R4 per desplaçar-se fins a Sabadell.

Barcelona, 3 de juny de 2016 (Renfe)
Renfe col.labora amb la cursa “Women Race El Corte Inglés” que es disputarà el proper diumenge 5 de juny a les 9.30h a Sabadell. La Women Race El Corte Inglés és una cursa solidària de 5 quilòmetres on part dels beneficis aniran destinats a Oncolliga – Fundació Lliga Catalana d’Ajuda Oncològica amb programes d’investigació, actuació i lluita contra el càncer. Sabadell serà la segona seu d’aquesta prova agafant el relleu de Tarragona.

Per a facilitar el desplaçaments, Rodalies de Catalunya ofereix el viatge d’anada i tornada gratuït a tots els corredors de la cursa. Per fer-ho, només s’ha de bescanviar el tiquet facilitat per l’organització el mateix dia 5 en qualsevol estació amb venda amb taquilla de la xarxa de rodalia de Barcelona per un bitllet d’anada i tornada fins a qualsevol estació de Sabadell.

Les estacions de Sabadell Centre i Sabadell Nord es troben a 10 minuts de la sortida, l’Avinguda Francesc Macià, per aquest motiu els trens de Rodalies es converteixen en mitjà de transport idoni per als desplaçaments dels esportistes per participar a la nova edició de la cursa.

Els clients que vulguin més informació sobre preus i horaris disposen del número d’atenció al client 900 41 00 41 i el 902 320 320 així com informació a la pàgina www.rodaliesdecatalunya.cat i www.renfe.com