Renfe-SNCF en Cooperación s’uneix a la campanya #ParisWeLoveYou per a promocionar els viatges en tren a París aquesta primavera

Renfe·SNCFLa campanya està activa entre el 4 i el 17 d’abril
· Comprant entre el 4 i el 17 d’abril es pot viatjar de Barcelona a París, Lyon i Marsella a partir de 49€
· Des del 3 d’abril ha entrat en funcionament una freqüència diària per sentit entre Barcelona i Carcassone / Toulousse

Barcelona, 4 d’abril de 2016
Renfe-SNCF en Cooperación participa a la campanya #Parisweloveyou per promocionar els viatges en tren a Paris aquesta primavera. Aquesta campanya impulsada a nivell internacional, compta amb la col·laboració d’administracions, entitats públiques i privades, centres culturals i empreses hoteleres, i té com a objectiu de promocionar el turisme a la capital francesa en els propers mesos.

Per accedir a aquesta campanya promocionals per viatjar Paris de 49 euros, els clients podran comprar el seu bitllet entre el 4 i el 17 d’abril. Els bitllets permetran viatjar entre el 15 d’abril i el 21 de juny.

A més d’aquests preus de llançament per a Paris, Renfe-SNCF en Cooperació també amplia aquesta campanya per a viatjar a Lyon i Marsella a partir de 49 euros, o a Tolouse, Carcassone, Nimes o Montpellier des de 39€. Tots aquests bitllets estaran a la venda a través dels canals habituals renfe.com, estacions i agències de viatge.

Freqüència diària Barcelona-Toulouse
Des del 3 d’abril, Renfe-SNCF en Cooperació ha tornat a posar en servei la connexió diària entre Catalunya i Carcasonne i Toulouse que permet enllaçar la Ciutat Comtal i Toulouse en 3 hores i 12 minuts.

Barcelona 18.30 Toulouse  8.06
Girona 19.11 Carcassonne 8.57
Figueres Vilafant 19.28 Perpignan 10.00
Perpignan 19.52 Figueres Vilafant 10.23
Carcassonne  20.56  Girona 10.40
Toulouse 21.42 Barcelona 11.21

Aquesta connexió a Toulouse, completa una l’oferta de serveis internacionals de Renfe-SNCF en Cooperació arribant a un total de vint ciutats entre Catalunya i França estan connectades en Alta Velocitat que permeten viatjar a Paris, Marsella, Lyon i Toulouse, però també a altres ciutats dels sud de França com Avignon, Aix-en-Provence, Montpellier, Narbona, Carcasone, Nimes o Perpingan.