L’estació de metro d’Universitat acull diverses actuacions de teatre jove i emergent

TMB0115 de març del 2015
Aquest dimecres a la tarda els usuaris viuran un petit tast inaugural del Festival MUTIS de teatre independent de Barcelona.

Demà 16 de març, a la tarda, l’estació de metro d’Universitat (línies 1 i 2) s’omplirà de teatre, amb motiu de la inauguració de la VII Mostra Universitària de Teatre Incisiu-Satíric de Barcelona (MUTIS), un festival organitzat per l’associació cultural La Coquera Teatro.

A les 17 hores es llegirà un discurs inaugural i tot seguit tindran lloc una sèrie de peces escèniques curtes, actuacions musicals, malabars, màgia i monòlegs a tall de tast del que es podrà veure durant el festival, que fins al 20 de març oferirà diferents activitats repartides pels districtes barcelonins de l’Eixample, les Corts, Ciutat Vella, Sant Martí, Gràcia, Sants-Montjuïc i Nou Barris.

Aquesta activitat forma part de TMB Cultura, el projecte cultural de la Fundació TMB que estableix vincles entre ciutadans i associacions culturals de Barcelona i l’àrea metropolitana per aproximar la cultura a la ciutadania i enriquir l’experiència del viatge en transport públic.

MUTIS és un festival de teatre jove de la ciutat de Barcelona en què es donen cita durant cinc jornades una vintena de muntatges de grups de tota la península. Els espectacles són oberts i gratuïts per a tota la ciutadania i tracten de promocionar tant la nova creació com les adaptacions arriscades, ja que aquest festival, el més irreverent de la seva classe, no pretén fer ostentació de tècnica o qualitat estètica, sinó ser incisiu, transcendir, evitar deixar indiferent el públic, aportar idees i fer pensar.

Són 50 hores d’activitats teatrals, una programació disponible a la web www.mutis.es.