Reobertura del telefèric de Montjuïc després de l’aturada tècnica per revisió

TMB0115 de febrer del 2016
Avui, dilluns 15 de febrer, a les 10 del matí, el telefèric de Montjuïc ha obert de nou les portes al públic en l’horari habitual, un cop realitzades les tasques anuals obligatòries de revisió i posada a punt de tots els elements de la instal·lació, fet que n’ha motivat l’aturada des del 25 de gener fins avui. L’actuació general de manteniment es programa cada any a l’hivern, coincidint amb l’època de menys demanda en aquest sistema de transport.

L’altre transport per cable de Montjuïc, el Funicular, continua tancat. Des del passat 2 de novembre s’hi estan duent a terme tasques extraordinàries de manteniment previstes per la normativa de transport per cable i també els treballs d’actualització i renovació de la instal·lació i del material mòbil.

Més d’1,3 milions de viatges en Telefèric el 2015
El telefèric de Montjuïc va fer el 2015 més d’1,3 milions de viatges i des de la inauguració, el 2007, ja supera els 11 milions. És el mitjà de transport més modern i atractiu per arribar fins a la part alta de la muntanya de Montjuïc, compta amb les mesures de seguretat més exigents i és accessible a tothom.