Renfe reforça la línia R2 nord a l’Aeroport pel Mobile World Congress amb 36.000 places addicionals

Rodalies Catalunya RenfeEntre el 20 i el 28 de febrer
· La línia R2 nord de Rodalies de Catalunya connecta Barcelona amb l’Aeroport en 19 minuts
· S’han dut a terme millores informació i orientació al client a l’estació d’Aeroport.
· A la sortida de Sants l’organització del MWC ha instal·lat un punt d’acreditació.

Rodalies Congres Mobil 2016
Rodalies de Catalunya reforça les seves connexions de la línia R2 nord a l’Aeroport amb motiu de la celebració del Mobile World Congress a la ciutat de Barcelona. Per atendre les necessitats de mobilitat als assistents al congrés, entre el 20 i 28 de febrer, la línia R2 nord s’amplia amb 36.000 el número de places disponibles als trens que connecten la Ciutat Comtal amb l’Aeroport d’El Prat, el que suposa un increment de 4.000 places diàries.

La línia R2 nord de Rodalies de Catalunya connecta Barcelona Sants amb l’Aeroport en 19 minuts, i des de Passeig de Gràcia en 26 minuts, amb una freqüència de pas de dos trens per hora i sentit. Des de l’estació de l’Aeroport els clients disposen d’un servei llançadora entre la T2 i la T1 de l’Aeroport d’El Prat.

Millora senyalització i informació a l’estació de l’Aeroport
Renfe ha reconfigurat l’accés a l’estació de l’Aeroport per tal de millorar la mobilitat interna dels viatgers. Amb aquesta configuració s’independitza la baixada i pujada de viatgers al tren per tal de facilitar el flux de viatgers en periodes de gran demanada de clients.

En l’estació de l’Aeroport de Rodalies de Catalunya, que es converteix en una estació intermodal amb la nova línia de Metro L9-Sud, s’han dut a terme millores en la informació, tant en català, castellà com anglès i orientació als viatgers.

S’han actualitzat tots els elements de senyalització de la pròpia estació i passarel·la de connexió amb la terminal T2 incorporant la nova connexió amb la línia L9-Sud de Metro.

També s’ha instal·lat un panell de gran format amb informació gràfica de les principals connexions del servei de Rodalies de Catalunya amb la ciutat Barcelona i les zones de la costa, amb l’objectiu de facilitar una orientació àgil i dinàmica per als visitants i turistes que vulguin desplaçar-se utilitzant els serveis de Rodalies.

D’altra banda, els bitllets d’AVE i Llarga Distància inclouen el bitllet de rodalia de Barcelona. A més qui hagi de comprar el seu bitllet de Rodalies de Catalunya (rodalia de Barcelona o Regionals), amb origen o destinació alguna de les estacions de Barcelona, al acreditar-se com assistent al MWC obtindrà un descompte del 35%.

Per a facilitar l’accés al MWC, l’organització ha instal.lat un punt d’acreditació per l’esdeviniment a la sortida de l’estació de Sants.

T-esdeveniment
Dins de l’àmbit de la primera corona, l’ATM de Barcelona ha posat en marxa la T-Esdeveniment que permetrà viatjar dins la primera zona en tots els transports públics inclosos dins l’ATM, inclòs els serveis de rodalia de Barcelona, TMB i FGC així com autobusos interurbans.

Per a més informació, els clients interessats poden dirigir-se a estacions, al telèfon 900 41 00 41, a l’app de Rodalies i al web rodaliesdecatalunya.cat, o a als perfils de twitter @rodalies i @renfe
Barcelona, 16 de febrer de 2016