Renfe millora el fluxos d’accés d’entrada i sortida a Rodalies de Catalunya de l’estació Barcelona Sants

Renfe02· S’especialitzen la zona d’entrada i les sortida dels clients per tal de facilitar la mobilitat interna dels viatgers a l’estació
· A l’estació de Barcelona Sants hi passen diàriament 100.000 clients dels serveis de rodalies i dels trens regionals.

Barcelona, 30 de novembre de 2015 (Renfe)
Renfe ha dissenyat una nova configuració de les zones d’accés als serveis de Rodalies de Catalunya especialitzant les zones de validadores en entrada i sortida.

Amb aquesta modificació, es millora la mobilitat interna del flux de viatgers a l’estació independitzant les entrades i les sortides, i alhora es garanteix la comoditat a l’hora d’accedir a la zona dels serveis de Rodalies evitant cues, aglomeracions i confusions.

L’estació de Sants rep diàriament més de 100.000 clients dels serveis de rodalia i dels trens regionals, la dada significa un moviment de 10.000 persones a l’hora en el períodes d’hora punta. Per tal de facilitar el moviment de viatgers, Renfe treballa en el desenvolupament de millores per facilitar la mobilitat interna a les estacions.

Per tal d’informar de la nova configuració dels accessos a la zona de rodalies de l’estació de Barcelona Sants, Renfe ha reforçat el personal d’informació i atenció al client per tal de facilitar el moviment dels clients.
Afegit a les millores de s’inclou la centralització dels serveis d’informació i atenció al client al Punt de Control de l’estació de Sants situat a l’entrada de les vies 7-10, la re ubicació del punt de Devolució Xpress situat a les vies 13-14, o la re col·locació de les màquines auto venda de Rodalies de Catalunya al costat de la zona d’entrada de rodalies i de les taquilles de l’estació de Barcelona Sants.