Adif i Renfe restableixen el servei de la línia R15 entre Flix i Móra la Nova

Adif01Renfe02A partir de primera hora del servei de demà dijous
· Adif ha reposat les instal·lacions danyades pel descarrilament d’un tren de mercaderies de Transfesa a Ascó.
· Durant la incidència, Renfe ha habilitat un servei alternatiu per carretera en el tram afectat.

Barcelona, 27 de gener de 2016 (Adif i Renfe).
Adif i Renfe preveuen restablir la circulació entre Flix i Móra la Nova a partir de demà dijous 28 de gener a primera hora, el que permetrà recuperar el servei en tren de la línia R15 entre aquestes estacions.

Des de les 12.45 hores del dissabte 23 de gener i a causa del descarrilament d’un tren de mercaderies de Transfesa a Ascó, la circulació ferroviària va quedar interrompuda entre Flix i Móra.

Durant la incidència i per a facilitar la mobilitat dels viatgers de la línia R15 en aquest tram, Renfe ha habilitat un servei alternatiu per carretera pels clients del trajecte afectat.

Els clients poden consultar tota la informació a les pàgines web www.rodaliesdecatalunya.cat, renfe.mobi i www.adif.es (secció estat de la xarxa), les app’s Rodalies de Catalunya, Renfe Rodalies i Adif en tu móvil, @rodalies i al telèfon 900 41 00 41.

Tasques de reposició de les instal·lacions

Per al restabliment de la circulació, i després de la retirada dels vagons descarrilats, Adif ha reposat 180 metres de via, 120 metres cúbics de balast, un desviament o canvi d’agulles, 210 metres de catenària, 4 pals i altres elements del sistema d’electrificació, així com cablejat del sistema de senyalització, comunicacions i d’instal.lacions de seguretat.

Per dur a terme aquestes tasques, s’han mobilitzat més de 50 d’operaris i tècnics especialitzats d’Adif i d’empreses col.laboradores, així com diversa maquinària pesant.