Els trens de la línia R2 i R11 prestaran l’oferta habitual durant els caps de setmana i festius

Rodalies Catalunya Renfe· Les condicions de circulació, provocades pel robatori de coure a Bifurcació Mollet, produiran un increment estimat del temps de viatge de 20 minuts.
· La línia R8 es prestarà servei en tren Martorell i Cerdanyola UAB i per carretera entre Granollers Centre i Cerdanyola UAB.

Barcelona, 17 de desembre de 2015 (Renfe)
Els caps de setmana i festius, les línies R2 i R11 prestaran el serveis habituals de dissabtes i festius, encara que degut a les condiciones restringides de circulació s’estima que es poden produir increments del temps de viatge de uns 20 minuts. A més la línia R2 recupera el seu recorregut Sant Celoni – Aeroport.

D’aquesta manera, l’R2 i l’R11 tindran l’oferta normal de qualsevol cap de setmana, amb l’increment estimat de 20 minuts de viatge.

L’R8 prestarà el servei en tren Martorell-Cerdanyola Universitat, i s’ha establert un servei alternatiu per carretera entre Granollers Centre i Cerdanyola – Universitat.

Servei de dilluns a divendres (laborables)
De dilluns a divendres (laborables) per línies R2, R11 i R8 segueix vigent el pla especial de transport implantat per Renfe dimecres passat:

· Línia R11 (Portbou – Barcelona por Girona): Es manté l’oferta habitual, encara que es produeixen modificacions horàries per adaptar el servei a les afectacions provocades pel robatori de coure.
· Línia R2 nord (Sant Celoni – Aeroport per Granollers Centre): es divideix en dos sublínies:
– Sant Celoni – Granollers – Gavà: Circularan dos trens per hora i sentit
– Aeroport – Sant Andreu Comtal: Servei de dos trens per hora i sentit

Per atendre les possibles puntes de demanda que es puguin produir, Renfe mantindrà autobusos Granollers Centre, Mollet Sant Fost, Montmeló i La Llagosta per si fos necessari activar el servei complementari d’autocars directes a Barcelona Sant Andreu Arenal. A aquesta estació els viatgers disposarien de trens de Rodalies de les línies R3 i R4, així com els serveis de Metro i autobús.

Aquesta programació ja contempla als horaris l’increment de 20 minuts en el temps de viatge.
· Línia R8 (Martorell – Granollers Centre por Cerdanyola UAB):
– Martorell – Cerdanyola Universitat: Servei habitual en tren.
– Cerdanyola Universitat – Granollers Centre: Servei alternatiu per carretera.

Els clients poden consultar aquesta informació a la pàgina web www.rodaliesdecatalunya.cat, web mobi, app’s (Rodalies de Catalunya i renfe rodalia) i al telèfon 900 41 00 41.