Rodalies de Catalunya col·labora amb l’XI edició de la Marató del Mediterrani a Castelldefels

Rodalies Catalunya Renfe· La cursa es celebra diumenge 18 d’octubre i els corredors compten amb els serveis de la línia R2 sud de Rodalies de Catalunya per a desplaçar-se fins a Castelldefels
Renfe i l’organització de la prova han arribat a un acord per tal de facilitar l’accés als participants fins a Castelldefels, bescanviant la inscripció per un bitllet d’anada i tornada fins les estacions de Castelldefels o Platja de Castelldefels

Els trens de Rodalies de la línia R2 sud són el mitjà de transport idoni per als desplaçaments dels esportistes fins a Castelldefels. En aquesta relació, els viatgers disposen de quatre trens per hora, amb un temps de viatge de 20 minuts des de l’estació de Barcelona Sants.

L’XI Marató del Mediterrani s’iniciarà el diumenge 18 d’octubre a les 9.00 hores des de l’interior del Canal Olímpic de Castelldefels i recorrerà els carrers de la ciutat al llarg dels 21,097 quilòmetres fins a l’arribada situada també a Canal Olímpic.

Els participants de l’XI Marató del Mediterrani podran utilitzar gratuïtament els trens de Rodalies de Catalunya bescanviant a les estacions de Barcelona el document que els entregarà l’organització. Aquest títol de transport serà vàlid exclusivament pel 18 d’octubre fins a les 12.00 hores. El bitllet permetrà viatjar des de qualsevol estació de rodalia de Barcelona fins Castelldefels o Platja de Castelldefels.

Per a més informació, els interessats poden dirigir-se a les estacions de Rodalies, als telèfons 900 41 00 41 i 902 320 320, a les pàgines web rodaliesdecatalunya.cat i www.renfe.com així com a l’aplicació per a dispositius mòbils de Rodalies.
Barcelona, 15 d’octubre de 2015