Renfe y PortAventura vesteixen de Halloween un tren de Rodalies de Catalunya

Rodalies Catalunya Renfe– Renfe ha “portaventurizat” un dels seus trens de Rodalies de Catalunya amb els motius del Halloween de PortAventura

PortAventura, 29 d’ octubre de 2015.-

Amb motiu de la temporada de Halloween, Renfe ha vinil.lat completament un dels seus trens de Rodalies de Catalunya amb imatges de la temporada de Halloween de PortAventura. Aquesta acció, s’emmarca en l’acord de col·laboració entre les dues empreses, que ofereixen com cada any, un bitllet combinat de tren + parc.

Aquest combinat, que té un preu de 45 euros per a clients d’entre 11 i 59 anys, permet gaudir d’un dia complet a les instal·lacions del parc. Pel mateix preu d’una entrada d’adult de 1 dia a PortAventura Park, el combinat amb Renfe inclou a més el desplaçament d’anada i tornada.

Estació PortAventura
El tren s’ha convertit en una de les millors maneres de visitar PortAventura. El darrer any més de 53.000 persones van gaudir de tots els beneficis d’aquesta promoció. Durant 2015, el número de viatgers que ha utilitzar el bitllet combinat a PortAventura i Costa Caribe ha crescut un 14%, respecte l’any anterior. A més de proporcionar un transport econòmic i còmode, permet al visitant accedir ràpidament al recinte al disposar PortAventura de la seva pròpia estació, situada a escaig 100 metres de l’entrada principal del parc.

Sobre PortAventura
PortAventura Resort és una de les majors destinacions resort d’Europa i al llarg dels seus 20 anys d’història ha rebut més de 60 milions de visites. Amb una ubicació privilegiada i propera a Barcelona, el resort opera 4 hotels temàtics de 4 estrelles i 1 hotels de 5 estrelles (PortAventura Hoteles), amb un total de 2.100 habitacions i un centre de convencions (PortAventura Convention Centre) amb capacitat per fins 4.000 persones. En la seva oferta comercial s’inclouen també 3 camps de golf (un d’ells dissenyats per Greg Norma) i un beach club amb accés directe a la platja. PortAventura compta també amb un parc temàtic i un parc aquàtic líders a Europa amb una oferta d’atraccions de referència mundial.