Renfe-SNCF en Cooperación inicia una campanya per viatjar al sud de França per 29 euros

Renfe·SNCFAquests bitllets es podran comprar entre el 15 i el 18 d’octubre
· La promoció permetrà viatjar entre el 23 d’octubre i el 17 de gener en els trens d’Alta Velocitat a França
· Diàriament cinc serveis de Renfe-SNCF en Cooperación connecten Catalunya amb el Sud de França

Barcelona, 14 d’octubre de 2015
Renfe-SNCF en Cooperació posa en marxa una campanya promocional per viatjar aquesta tardor i hivern per 29 euros en els trens d’Alta Velocitat que connecten Catalunya amb el sud de França.
Aquesta campanya estarà disponible per a les compres realitzades entre el 15 i el 18 d’octubre en els viatges a Lyon, Valence, Marsella, Avignon, Aix-en-Provence, Nimes, Montpellier, Toulouse i Carcassone i permetrà viatjar entre el 23 d’octubre i el 17 de gener des de Barcelona, Girona o Figueres.

Per accedir a aquests preus promocionals, els viatgers podran comprar els bitllets entre el 15 i el 18 d’octubre a través dels canals habitual de venda renfe.com, estacions i agències de viatge.

Diàriament Renfe-SNCF en Cooperació ofereix 5 connexions directes amb França, dos que uneixen Barcelona i Paris en 6 hores i 25 minuts, Marsella i Madrid en 7 hores, i Barcelona i Lió en menys de 5 hores i Barcelona amb Tolosa en 3 hores.

Un total de 21 ciutats d’Espanya i França estaran connectades pels serveis d’Alta Velocitat que permeten enllaçar amb París, Marsella, Lyon i Toulouse, així com amb altres ciutats franceses com Carcassone, Perpignan, Montpellier o Avignon.