Renfe ofereix 25.000 places addicionals al trens de R1 amb motiu de la celebració de la Festa del Cel a Mataró

Rodalies Catalunya RenfeBarcelona, 15 de setembre de 2015

Amb motiu de la celebració del diumenge 20 de setembre
· Entre les 8.30 i les 11.00 i les 14.30 i les 20.00 es duplica l’oferta habitual de diumenge entre Barcelona i Mataró
· Per a més informació els viatgers es poden adreçar al telèfon 900 41 00 41, al web rodaliesdecatalunya.cat així com a l’App de Rodalies

Renfe reforçarà el proper diumenge els serveis de la línia R1 (L’Hospitalet de Llobregat -Maçanet Massanes per Mataró) e rodalia de Barcelona amb 25.000 places addicionals el 20 de setembre amb motiu de la celebració de la Festa del Cel a Mataró.

Amb l’objectiu de facilitar l’arribada de ciutadans a la capital del Maresme s’incrementa el servei entre les 08.30 i les 11.00 i per tornar entre les 14.30 i les 20.00 hores. En aquestes franges horàries es duplica l’oferta habitual i els viatgers disposaran de 8 trens a l’hora. Amb aquesta planificació Renfe posa en circulació 12.000 places / hora per arribar en tren fins a la capital del Maresme. Durant la resta de la jornada s’oferirà el servei de dia festiu.

Per tal d’agilitzar l’adquisició de bitllets, Renfe ha programat les màquines d’autovenda de manera que el primer títol de transport que aparegui sigui un bitllet d’anada i tornada fins a Mataró.

Durant la jornada de diumenge i per tal de facilitar el moviment de viatgers i evitar aglomeracions s’instal·laran unes carpes a l’exterior de l’estació que s’habilitaran com a zona d’espera i s’ha dissenyat un dispositiu especial amb personal de seguretat i d’atenció al client a l’estació de Mataró.

Els dies 19 i 20 de setembre, es celebra la festa del Cel, l’espectacle acrobàtic aeri més important de l’Estat que per segon any consecutiu tindrà com a escenari el cel de Mataró.

Per a més informació els clients poden dirigir-se a les estacions, al telèfon 900 41 00 41, i als web www.rodaliesdecatalunya.cat, www.renfe.com així com a l’aplicació per a dispositius mòbils de Rodalies i l’App Renfe Cercanías.