Renfe-SNCF en Cooperación inicia una campanya per viatjar a Toulouse i Carcasona a preus reduïts

Renfe·SNCFAquests bitllets es podran comprar entre el 8 i el 10 de juliol
· La promoció estarà disponible per a viatjar entre el 2 d’agost i el 30 de setembre a Toulouse i Carcasona, des de Barcelona, Girona o Figueres Vilafant
· Aquesta campanya permet viatjar aquest estiu de Barcelona a Carcasona per 37 euros i a Toulouse per 39 euros

Barcelona, 7 de juliol de 2015-
Entre els dies 8 i 10 de juliol, Renfe-SNCF en Cooperación posa en marxa una campanya promocional per viatjar a Toulouse i Carcasona aquest estiu a preus reduïts.

Aquesta campanya estarà disponible per a totes les compres realitzades entre el 8 i el 10 de juliol per viatjar entre el 2 d’agost i el 30 de setembre.

Amb aquesta promoció el viatger poden obtenir bitllets de Barcelona a Carcasona per 37 euros i a Toulouse per 39 euros. Des de Girona, a Carcasona per 32 euros i a Toulouse 38 euros. I pel que fa a les compres realitzades amb origen a l’estació de Figueres Vilafant, permetrà viatjar a Toulouse i Carcasona per 38 i 32 euros respectivament.

Per accedir a aquesta venda especial de places promocionals per viatjar a França a l’estiu, els viatgers podran comprar els bitllets entre el 8 i 10 juliol a través dels canals habituals de venda renfe.com, estacions i agències de viatge.

Els trens de Renfe-SNCF en Coooperación connecten Barcelona amb Toulouse en un temps de viatge de 3 hores i amb Carcasona en un temps de viatge de 2 hores i 21 minuts.

Durant aquest estiu Renfe-SNCF en Cooperación ofereix quatre connexions directes diàries que uneixen Barcelona i Paris en 6 hores i 25 minuts, i tres serveis internacionals més que connecten en Alta Velocitat amb Marsella, Lió o Toulouse.