Renfe “Portaventuritza” un dels seus trens de Rodalies de Catalunya amb motiu del 20è aniversari del resort

Rodalies Catalunya Renfe· Un any més Renfe i PortAventura col·laboren oferint el seu bitllet combinat que inclou l’entrada al parc temàtic i el transport en tren d’anada i tornada.
· Fins el 30 d’agost la nit del dissabte al diumenge, Renfe ha programat un servei nocturn per facilitar el retorn del parc a Tarragona i Barcelona.

PortAventura, 28 de juliol de 2015.
Amb motiu del 20è aniversari de PortAventura, Renfe ha vinilat completament un dels seus trens de Rodalies de Catalunya. Aquest tren, que circulara amb aquesta especial decoració fins setembre de 2015, inclou imatges de PortAventura Park, Costa Caribe Aquatic park i també d’un dels seus grans atractius d’aquest estiu: l’espectacle Amaluna de Cirque du Soleil.

Aquesta acció s’emmarca dins l’acord de col·laboració entre les dues empreses, que ofereixen novament aquest any un bitllet combinat de tren + parc. Aquest combinat, que té un preu de 45€ per clients d’entre 11 i 59 anys, permet gaudir d’un dia complet a les instal·lacions del parc. Pel mateix preu d’una entrada d’adult d’un dia a PortAventura Park, el combinat amb Renfe inclou a més el desplaçament d’anada i tornada en tren.

Aquest tiquet combinat, que pot adquirir-se des de qualsevol estació de la xarxa de Rodalies de Catalunya, presenta quatre modalitats diferents de bitllet que varien segons l’activitat que es realitzi, visitar PortAventura Park, Costa Caribe, veure el nou espectacle del Cirque du Soleil, Amaluna, o gaudir PortAventura i d’Amaluna, tot en un mateix combinat.

Per facilitar el desplaçament dels clients que es desplacen fins el resort, fins el 30 d’agost, Renfe ha programat un tren nocturn les matinades de dissabte a diumenge des de PorAventura fins a Tarragona i Barcelona. Amb aquest nou servei, es pot visitar el parc fins l’hora de tancament, i gaudir dels espectacles nocturns que ofereix aquest estiu PortAventura.

El tren s’ha convertit en una de les millors maneres de visitar PortAventura. El darrer any més de 53.000 persones van gaudir de tots els beneficis d’aquesta promoció. Durant 2015, el número de viatgers que ha utilitzar el bitllet combinat a PortAventura i Costa Caribe ha crescut un 14%, respecte l’any anterior. A més de proporcionar un transport econòmic i còmode, permet al visitant accedir ràpidament al recinte al disposar PortAventura de la seva pròpia estació, situada a escaig 100 metres de l’entrada principal del parc.

Sobre PortAventura
PortAventura Resort és un de les majors destinacions resort d’Euroa i al llarg dels seus 20 anys d’història ha rebut més de 60 milions de visites. Amb una ubicació privilegiada i propera a Barcelona, el resort opera 4 hotels temàtics de 4 estrelles i 1 hotes de 5 estrelles (PortAventura Hoteles), amb un total de 2.100 habitacions i un centre de convencions (PortAventura Convention Centre) amb capacitat per fins 4.000 persones. En la seva oferta comercial s’inclouen també 3 camps de golf (un d’ells dissenyats per Greg Norma) i un beach clubamb accés directe a la platja. PortAventura compta també amb un parc temàtic i un parc aquàtic líders a Europa amb una oferta d’atraccions de referència mundial.

Renfe Port Aventura estiu 2015

Més enllaços: www.portaventura.com www.portaventuraevents.com www.fundacioportaventura.com