Renfe ofereix un nou tren nocturn des de PortAventura

Rodalies Catalunya RenfeA partir d’aquest cap de setmana
· Aquest nou servei circularà totes les matinades de dissabte a diumenge fins al proper 30 d’agost
· Rodalies ofereix un nou bitllet combinat per assistir a l’espectacle Amaluna del Circ du Soleil situat al resort de PortAventura

A partir d’aquest cap de setmana i fins el 30 d’agost, Renfe incorpora un nou tren nocturn la matinada dels dissabtes a diumenges des de Port Aventura amb destinació Tarragona i Barcelona.

Amb aquest nou servei, Rodalies de Catalunya facilita als visitants de PortAventura el retorn des del parc temàtic fins a Tarragona i Barcelona. D’aquesta manera es pot visitar el parc fins l’hora de tancament així com poder gaudir dels espectacles nocturns que ofereix aquest estiu PortAventura.

Aquest servei s’incorpora a l’oferta de trens que ofereix Rodalies de Catalunya amb un total de 22 trens diaris amb els serveis de la línia R16 de Rodalies de Catalunya (Barcelona-Estació de França – Tortosa-Ulldecona per Tarragona) que permeten connectar Barcelona i PortAventura en un temps de viatge a partir d’una hora i 25 minuts. A més, la línia RT2 (L’Arboç-L’Hospitalet de l’Infant) connecta l’estació de PortAventura amb les comarques del Baix Penedès, el Tarragonès i l’Alt Camp.

Nou bitllet combinat Amaluna Circ du Soleil
Rodalies de Catalunya posa a la venda un nou bitllet combinat per assistir a l’espectacle Amaluna del Circ du Solei situat al Resort PortAventura. Aquest nou bitllet combinat es pot adquirir a qualsevol de les estacions de Rodalies de Catalunya, així com a les màquines autovenda fins el proper 23 d’agost, data de finalització de la temporada de l’espectacle.

Renfe ofereix aquest bitllet combinat en dues modalitats: viatge en tren+ entrada a l’espectacle Amaluna o bé, viatge en tren + entrada d’un dia a PortAventura+ entrada Amaluna. El preu del bitllet combinat per l’espectacle Amaluna és de 50 euros. I pel bitllet combinat Tren+PortAventura+Amaluna el preu és de 80 euros per adults i 74 euros per nens. Tots els bitllets combinats per l’espectacle Amaluna inclouen també el servei de transfer des de l’entrada del parc temàtic fins a l’entrada al recinte de l’espectacle Amaluna.

El bitllet combinat permetrà assistir a la sessió de les 18.00 hores i els dissabtes incorporarà també la sessió de les 21.30 hores. Amb el nou servei nocturn, Rodalies de Catalunya facilita la els espectadors podran veure l¡disposar de tren de tornada a Tarragona o Barcelona després de l’actuación. L’espectacle Amaluna del Circ du Soleil, es representa al recinte del resort PortAventura fins el proper 23 d’agost. Aquest show és el primer que es representa a un resort d’Europa i mostra un espectacle amb el segell del Circ du Soleil.

L’estació de PortAventura, situada al costat de la entrada del parc temàtic, permet l’accés directe al parc temàtic a peu des de l’estació fins a l’entrada principal. Aquest 2015, ja s’han venut més de 33.000 persones van viatjar amb aquest bitllet combinat a PortAventura, el que representa un 12,5% més que l’any anterior, i pel que fa al bitllet combinat a Costa Caribe, l’han utilitzat més de 1.450 persones el que suposa un 50% més que l’any anterior.

Els clients que vulguin més informació sobre preus i horaris disposen del número d’atenció al client 900 41 00 41 i el 902 320 320 així com informació a la pàgina www.rodaliesdecatalunya.cat i www.renfe.com
Barcelona, 16 de juliol de 2015