Rodalies de Catalunya ofereix bitllets combinats per visitar el parc aquàtic de Costa Caribe i PortAventura

Rodalies Catalunya RenfeDurant tota la temporada de Costa Caribe
· El preu del bitllet combinat d’adult Tren+Costa Caribe és el mateix que el d’una entrada normal al parc 28 euros
· Rodalies connecta l’estació de Port Aventura a través de la línia regional R16 així com a la línia RT1 de Rodalies de Tarragona

Rodalies de Catalunya ofereix a partir d’aquest cap de setmana un bitllet combinat per gaudir del parc aquàtic Costa Caribe. L’oferta inclou el viatge d’anada i tornada des de qualsevol estació de la xarxa de Rodalies de Catalunya fins a Costa Caribe, al complex d’oci de PortAventura i l’entrada d’un dia al parc aquàtic.

El preu del bitllet combinat és de 28 euros, pels clients entre 11 i 59 anys, i de 24 euros, en el cas de infants, persones majors de 60 anys i grups de 25 o més persones.

Aquest bitllet es podrà adquirir a qualsevol de les estacions de Rodalies de Catalunya així com a través de les màquines autovenda a partir d’aquest dissabte fins el proper 20 de setembre, data de tancament de la temporada del parc aquàtic.

Aquest nou bitllet combinat, es suma al bitllet combinat de Rodalies de Catalunya per visitar el parc temàtic a Port Aventura. Aquest títol de viatge està a la venda des del passat mes d’abril i durant tota la temporada del parc. El bitllet combinat a PortAventura inclou el viatge d’anada i tornada des de qualsevol estació de la xarxa de Rodalies de Catalunya fins a PortAventura i l’entrada d’un dia al parc temàtic.

Per arribar fins a Costa Caribe, Rodalies ofereix als seus clients el títol de transport en els trens regionals de la línia R16 (Barcelona-Estació de França – Tortosa -Ulldecona per Tarragona), així com a la línia RT1 (L’arboç –Cambirls per Tarragona). Rodalies de Catalunya compta amb un total de 25 trens diaris amb els serveis de la línia R16 de Rodalies de Catalunya (Barcelona-Estació de França – Tortosa-Ulldecona per Tarragona) els dies festius, i 22 de dilluns a divendres, que permeten connectar Barcelona i PortAventura en un temps de viatge a partir d’una hora i 25 minuts.

L’estació de PortAventura, situada al costat de la entrada del parc, permet l’accés directe tant al recinte del parc temàtic com al parc aquàtic de Costa Caribe.

Els clients que vulguin més informació sobre preus i horaris disposen del número d’atenció al client 900 41 00 41 i el 902 320 320 així com informació a la pàgina www.rodaliesdecatalunya.cat i www.renfe.com
Barcelona, 12 de juny de 2015