Rodalies de Catalunya ofereix bitllets combinats per a visitar Illa Fantasia, Water World, Marineland i Costa Caribe

Rodalies Catalunya RenfeDurant tota la temporada d’estiu i fins el tancament dels parcs
· Amb el bitllet combinat de Rodalies de Catalunya als parcs aquàtics el viatge d’anada i tornada en tren surt gratis.
· El paquet inclou el viatge d’anada i tornada en tren de rodalies a les localitats més properes, el trasllat en al parc i l’entrada d’un dia al recinte

Durant tota la temporada d’estiu i fins al tancament dels parcs aquàtics, Rodalies de Catalunya ofereix bitllets combinats per a desplaçar-se fins Illa Fantasia, Water World o Marineland així com també a Costa Caribe Aquatic Parc al recinte de Port Aventura.

Aquests títols de transport, inclouen el viatge d’anada i tornada en tren des de qualsevol estació de la xarxa de Rodalia de Barcelona fins l’estació més propera a cadascun dels parcs del Maresme, el trasllat en autobús fins el parc aquàtic i l’entrada d’un dia al recinte. Amb el bitllet combinat de Rodalies de Catalunya als parcs aquàtics el viatge d’anada i tornada en tren surt gratis.

Bitllet combinat Illa Fantasia
El parc aquàtic de Vilassar de Dalt, un any més, renova aquest bitllet combinat, per visitar el recinte d’Illa Fantasia. El seu preu és de 26 euros pels adults, el bitllet inclou el viatge d’anada i tornada al parc aquàtic, el trasllat en bus des de l’estació de Premià al recinte d’Illa Fantasia i l’accés diürn al parc respecte a la compra individualitzada dels components de l’oferta. Aquest bitllet combinat és disponible fins el 13 de setembre, data de tancament del parc.

Bitllet combinat a Water World
I per aquells que vulguin visitar el parc aquàtic de la Costa Brava a Lloret de Mar, Water world també compta amb un bitllet combinat al recinte. El preu del títol, que inclou el desplaçament d’anada i tornada en Rodalies fins a Blanes, el trasllat en autobús fins al parc i l’entrada d’un dia al recinte, és de 26 euros a l’entrada individual, i de 23,50 euros pels titulars de la Targeta Daurada o per grups. Aquest tiquet es podrà comprar fins al proper 13 de setembre a qualsevol estació de la xarxa de Rodalies, excepte les estacions compreses entre Tordera i Sant Pol de Mar.

Bitllet combinat a Marineland
I a la localitat de Palafolls, proper a l’estació de Santa Susanna està el parc aquàtic de Marineland ofereix tota la diversió d’un parc aquàtic i a més, la fauna més exòtica al parc zoològic, dofinari i juntament a les instal·lacions d’un parc aquàtic. Es podrà adquirir el bitllet combinat a Marineland per 26 euros els adults i per 16 les persones titulars de la Targeta Daurada i nens de 4 a 11 anys es podrà adquirir a les estacions de rodalia de Barcelona des de l’inici de la temporada d’estiu i fins el proper 20 de setembre.

El serveis de la línia R1 de Rodalies permeten connectar Barcelona amb les principals localitats del Maresme, un enllaç ideal per a gaudir de l’estiu tant del turisme de platja com les diferents ofertes lúdiques de la costa des de Barcelona fins a la Costa Brava i Costa Barcelona tot gaudint del Maresme.

Bitllet combinat a Costa Caribe Aquatic park
Rodalies de Catalunya ofereix també un bitllet combinat per gaudir del parc aquàtic Costa Caribe al recinte de PortAventura. L’oferta inclou el viatge d’anada i tornada des de qualsevol estació de la xarxa de Rodalies de Catalunya fins a l’estació de PortAventura molt propera a Costa Caribe l’entrada d’un dia al parc aquàtic.

El preu del bitllet combinat és de 28 euros, pels clients entre 11 i 59 anys, i de 24 euros, en el cas de infants, persones majors de 60 anys i grups de 25 o més persones.

Aquests productes combinats estan destinats a facilitar la mobilitat a turistes i ciutadans de Barcelona i la seva àrea d’influència, en propostes d’oci de qualitat amb importants descomptes. A més es suma al catàleg d’ofertes d’oci lúdiques i culturals, com el Zoo de Barcelona, el Museu Egipci de Barcelona o el bitllet combinat a PortAventura.

Per a més informació, els clients poden dirigir-se a les estacions, telèfon 900 41 00 41 i als web www.rodaliesdecatalunya.cat i www.renfe.com, així com als parcs aquàtics www.illafantasia.es, www.waterworld.es i a www.marineland.es
Barcelona, 11 de juny de 2015