Sense servei de metro a la línia 9/10, a causa d’una incidència tècnica

  • TMB01Una fallada del sistema de control de trànsit ATS ha obligat a suspendre la circulació de trens des de les 15.09

El servei de metro a la línia 9/10 s’ha interromput aquesta tarda a les 15.09 com a conseqüència d’una incidència tècnica que ha afectat el sistema de control de trànsit ATS. La fallada d’aquest sistema ha provocat l’aturada dels set trens que circulaven en aquell moment, per la qual cosa ha estat necessari que els tècnics d’operacions procedissin a l’evacuació dels passatgers, unes 300 persones, a traves de les portes d’emergència i els itineraris segurs dels túnels i les estacions. Només un passatger ha hagut de ser atès pels serveis mèdics.

Mentre el personal de Metro treballa en la resolució de la incidència junt amb els tècnics de Siemens, s’han habilitat serveis especials de bus per cobrir els recorreguts entre La Sagrera i Can Zam i Gorg. També es recomanen les alternatives de la línia 1 de metro a Fondo i la línia 2 a Gorg.

La incidència s’està comunicant als usuaris mitjançant megafonia, indicadors lluminosos, empleats situats a les estacions, l’aplicació TMB App, MouTV, la web corporativa i xarxes socials.