Renfe-SNCF en Cooperación inicia una campanya per viatjar a França per 59 euros

Renfe·SNCFAquests bitllets es podran comprar entre l’11 i el 13 de maig
· La promoció permetrà viatjar entre el 11 de maig i el 9 de setembre en els trens d’Alta Velocitat a França
· Aquest estiu set freqüències diàries enllaçaran Catalunya amb França en Alta Velocitat connectant amb 15 destinacions

Barcelona, 8 de maig de 2015-
Renfe-SNCF en Cooperación posa en marxa una campanya promocional per viatjar a França per 59 euros en els trens d’Alta Velocitat que connecten Catalunya amb França.

Aquesta campanya estarà disponible per a les compres realitzades entre l’11 i el 13 de maig en els viatges a París des de Barcelona, Girona o Figueres i permetrà viatjar entre l’11 de maig i el 9 de setembre.

Per accedir a aquesta ampliació de places amb preus promocionals per viatjar a França a la primavera i a l’estiu, els viatgers podran comprar els bitllets entre l’11 i el 13 de maig a través dels canals habituals de venda renfe.com, estacions i agències de viatge.

Durant aquesta primavera Renfe-SNCF en Cooperación ofereixen 3 connexions directes amb França, tres que uneixen Barcelona i Paris en 6 hores i 25 minuts, i tres serveis internacionals més que connecten en Alta Velocitat amb Marsella, Lió o Tolosa. A partir de l’estiu s’incorpora una quarta freqüència entre Barcelona, Girona i Figueres amb París, el que significa una oferta de set trens diaris entre Catalunya i França.

Un total de 21 ciutats d’Espanya i França estan connectades pels serveis d’Alta Velocitat que permeten enllaçar amb París, Marsella, Lió i Tolosa, així com amb altres ciutats franceses com Carcassona, Perpinyà, Besiers, Nimes, Sèta, Agde, Narbona Montpeller, Aix en Provence o Avinyó.