Més de 6.700 persones han visitat Port Aventura amb el bitllet combinat de Rodalies de Catalunya durant aquest 2015

Rodalies Catalunya RenfePortAventura celebra aquest any el seu 20è aniversari
· Aquest resultat representa un creixement del 79% respecte el mateix període de l’any anterior
· El darrer any, es van vendre un total de 50.000 bitllets combinats per visitar el parc temàtic de PortAventura

Durant els primers mesos de 2015, un total de 6.700 persones han visitat el parc temàtic PortAventura amb el bitllet combinat de Rodalies de Catalunya. Aquesta xifra representa un increment del 79% respecte el mateix període de l’any anterior, el que significa la consolidació d’aquest producte que ofereix Rodalies als seus clients.

El darrer any 2014, un total de 50.000 persones van viatjar amb bitllet combinat a Port Aventura que ofereix Rodalies de Catalunya.

L’oferta inclou el viatge d’anada i tornada des de qualsevol estació de la xarxa de Rodalies de Catalunya fins a PortAventura i l’entrada d’un dia al parc temàtic.

El preu del bitllet combinat és de 45 euros, pels clients a partir d’11 anys, i de 39 euros, en el cas de infants, persones majors de 60 anys i grups de més de 25 persones. Aquest bitllet es pot adquirir a qualsevol de les estacions de Rodalies de Catalunya, i permet viatjar tant amb els trens regionals com amb al servei de rodalia.

Aquest bitllet combinat està a la venda durant la temporada d’apertura del parc, que ofereix un important descompte en la compra per separat del bitllet de tren i l’entrada al parc temàtic.

Rodalies de Catalunya compta amb un total de 22 trens diaris amb els serveis de la línia R16 de Rodalies de Catalunya (Barcelona-Estació de França – Tortosa-Ulldecona per Tarragona) que permeten connectar Barcelona i PortAventura en un temps de viatge a partir d’una hora i 25 minuts. A més, la línia RT2 (L’Arboç-L’Hospitalet de l’Infant) connecta l’estació de PortAventura amb les comarques del Baix Penedès, el Tarragonès i l’Alt Camp.

L’estació de PortAventura, situada al costat de la entrada del parc temàtic, permet l’accés directe al parc temàtic a peu des de l’estació fins a l’entrada principal.
Els clients que vulguin més informació sobre preus i horaris disposen del número d’atenció al client 900 41 00 41 i el 902 320 320 així com informació a la pàgina www.rodaliesdecatalunya.cat i www.renfe.com
Barcelona, 13 de maig de 2015