Renfe col·labora amb la celebració de Temps de Flors a Girona

Renfe01Entre el 9 i el 17 de maig
· Renfe ofereix un 35% de descompte als bitllets de Renfe pels serveis de Rodalies de Catalunya, AVE i Avant.
· Durant la celebració Rodalies de Catalunya ofereix un total de 100.000 places als serveis de les línies R11 i RG1.

Girona, 22 d’abril de 2015 (Renfe).
Entre el 9 i el 17 de maig, Rodalies de Catalunya ofereix un total de 100.000 places als serveis de Rodalies de Catalunya entre Barcelona i Girona. Els clients disposen dels serveis de les línies R11 (Barcelona Sants – Portbou per Girona) i RG1 (Portbou/Figueres – Blanes Mataró) per arribar a Girona.

Amb motiu d’aquesta celebració, Renfe ofereix un descompte especial del 35% en tots el trens AVE i Avant de Renfe a Girona, presentant la cèdul·la de descompte d’assistència en el moment de la compra del bitllet.

Renfe ofereix a Girona un total de 15 serveis AVE i Avant que connecten la ciutat de Girona amb Barcelona en un temps de viatge de 38 minuts. A més, Renfe-SCNF en Cooperación disposa de sis trens diaris que enllacen la capital gironina amb el país veí

Tota la informació sobre horaris i itineraris a renfe.com i a rodaliesdecatlaunya.cat així com també a través dels horaris d’informació i atenció al client 902 320 320 i al telèfon d’informació de Rodalies 900 41 00 41.

Més informació a: Girona temps de flors