L’Störung Festival baixa la música electrònica al metro de Barcelona

TMB01Dimecres a la tarda, al vestíbul d’Universitat, els usuaris viuran la inauguració d’una mostra d’art sonor i visual que celebra la desena edició

Demà dimecres, 15 d’abril, l’Störung Festival, el festival d’art sonor i visual organitzat per la plataforma d’artistes Störung, donarà el tret de sortida de la seva desena edició amb un concert inaugural al vestíbul de l’estació de metro d’Universitat (L2).

Concretament, els usuaris que s’apropin a aquesta estació, a les 18 hores, podran escoltar un concert en directe de la mà de l’artista suïs Christoph Hess i el seu projecte Strotter Inst.rument que experimenta amb el so de cinc tocadiscs vells per crear so polimorf i estructures rítmiques amb una estètica molt industrial. L’atmosfera resultant s’assembla a una barreja de soroll analògic i sons de meditació.

Störung és una plataforma multidisciplinària d’artistes que desenvolupen entorns audiovisuals basats en el minimalisme electrònic i l’experimentació fent servir noves tendències tecnològiques i musicals. L’objectiu del festival és promoure propostes creatives de l’àmbit electrònic, que permetin al públic gaudir d’aquestes tendències musicals i artístiques.

Aquest any durant els quatre dies del festival, que se celebra del 15 al 18 d’abril, La Farinera del Clot acollirà les actuacions de destacats artistes nacionals i internacionals de l’escena electrònica i experimental. Inclourà, a més, tallers audiovisuals i conferències com la de David Mollerstedt, un dels artífexs de Teenage Engineering, una de les empreses més innovadores del món del so dels últims anys.

Aquesta activitat forma part de TMB Cultura, el projecte cultural de la Fundació TMB que estableix vincles entre els ciutadans i les associacions culturals de Barcelona i l’àrea metropolitana amb la voluntat d’aproximar la cultura a la ciutadania a través de les seves instal·lacions i d’enriquir l’experiència del viatge en transport públic.