Afectacions al servei d’FGC entre Terrassa Rambla i les Fonts el cap de setmana vinent

FGC2GLes obres de perllongament de Metro del Vallès a Terrassa comportaran el tall del servei i la implantació d’un autobús substitutori.

FGC Metro Vallès
Les obres de perllongament de la línia d’FGC a Terrassa (Metro del Vallès) comportaran afectacions al servei dissabte i diumenge vinents, 18 i 19 d’abril entre les estacions de les Fonts i Terrassa Rambla. En concret, les tasques de diverses instal·lacions a l’interior del túnel (alimentació elèctrica, fibra òptica, entre d’altres) requeriran el tall de la circulació de combois entre aquestes estacions a partir de l’inici del servei de dissabte fins al final del servei de diumenge.

Per a facilitar la mobilitat als usuaris, es disposarà un servei d’autobús substitutori, entre les estacions afectades, amb el mateix horari que el servei de tren. La parada del bus a les Fonts s’ubicarà al passeig de Lola Anglada (al costat Polígons sud) i la de Terrassa Rambla, davant l’estació, a la rambla d’Ègara, sentit Barcelona. El servei de tren entre Barcelona i les Fonts i a l’inrevés es mantindrà.

Perllongament d’FGC a Terrassa
El perllongament d’FGC a Terrassa, que comprèn l’execució de 4,5 km de línia i 3 noves estacions, es troba en la recta final d’execució. En aquest sentit, les obres d’infraestructura, via i catenària van finalitzar fa un any, els treballs d’arquitectura de les estacions i el dipòsit de trens estan pràcticament enllestits i, en aquests moments, resten pendents alguns treballs d’instal·lacions. Es preveu posar en servei el nou tram ferroviari durant l’estiu que ve.

Més informació: www.fgc.cat