Rodalies de Catalunya col·labora en La Sansi Aran de Lloret i la Badalona Running

Rodalies Catalunya01· Els participants a la cursa podran obtenir aquest diumenge un bitllet gratuït d’anada i tornada des de qualsevol estació rodalia de Barcelona fins a Blanes/Lloret o Badalona
· Els participants hauran de presentar el tiquet de l’organització a la taquilla de les estacions de Rodalies per obtenir el bitllet

Rodalies de Catalunya col·labora aquest cap de setmana amb la celebració de les curses atlètiques de la Badalona Running i la marxa solidària La Sansi Aran de Lloret. Renfe i les corresponents organitzacions de les proves han arribat a un acord que permetrà bescanviar el tiquet comprovant de l’organització per un bitllet gratuït d’anada i tornada en tren.

BDN Running
Aquest diumenge 22, Badalona acull la celebració de la nova edició de la BDN Running que tindrà sortida a les 9.30h a la Rambla Gorg de Badalona i recorrerà els carrers de la ciutat al llarg de 10 quilòmetres.

L’inici i el final de la prova es troba al costat del pavelló olímpic de la ciutat de Badalona, i per aquest motiu els trens de la línia R1 (Molins de Rei/L’Hospitalet – Maçanet Massanes per Mataró) es converteixen en un mitjà de transport idoni per als desplaçaments dels esportistes fins a la ciutat. Els viatgers disposen de quatre trens per hora durant els dies festius, amb un temps de trajecte de 20 minuts des de l’estació de Barcelona Plaça Catalunya.

La marxa solidària La Sansi Aran a Lloret
De la mateixa manera, aquest diumenge la ciutat de Lloret acull la marxa solidària Sansi Aran. Aquesta cursa està organitzada per col·laborar amb l’ajuda i investigació per la malaltia de Atròfia Muscular Espinal (AME). La cursa, que tindrà un recorregut de 3km, transcorrerà per la ciutat oferint un recorregut per a tota la família. La recaptació de la marxa serà pel tractament de la malaltia, i personificant en l’Aran un nadó amb aquesta malaltia.

Els participants podran desplaçar-se fins a la ciutat de Lloret en els trens de la línia R1 de Rodalies així com amb el servei de Bus Pujol que connecta l’estació de Blanes amb la ciutat de Lloret el títol de viatge per aquesta cursa.

Per poder disposar d’aquests bitllets, els participants d’ambdues proves hauran de presentar el tiquet de l’organització a la taquilla de qualsevol de les estacions del servei de rodalia de Barcelona el diumenge 22 de gener abans de les 12.00 hores.

Per a més informació dels serveis, els interessats poden dirigir-se a les estacions del serveis de rodalia de Barcelona, als telèfons 900 41 00 41 i al web www.rodaliesdecatalunya.cat
Barcelona, 19 de març de 2015