Renfe-SNCF en Cooperación reforça el servei Barcelona-París amb una tercera freqüència diària a partir del 30 de març


Renfe·SNCFAmpliació serveis internacionals Catalunya-França

· El nou tren sortirà de Barcelona a les 13.25 hores i de Paris a les 16.07 hores
· La quarta freqüència es posa en marxa que entre el 5 de juliol i 30 d’agost reforçant aquesta relació

Barcelona, 16 de març de 2015.
A partir del dilluns 30 de març i fins el 30 d’agost, Renfe-SNCF en Cooperación reforça la relació Barcelona-París amb una nova freqüència per sentit. D’aquesta manera les dues capitals quedaren enllaçades amb 3 trens diaris en cada sentit.
El nou servei, sortirà de Barcelona a les 13.25 hores amb arribada a París a les 19.53 hores. En sentit contrari, hi haurà un nou servei amb sortida de París Gare de Lyon a les 16.07 hores i arribada a Barcelona a les 22.42 hores. Amb la posada en servei d’aquest nou tren la relació Barcelona-Girona-Figueres disposarà de 14 Avant diaris per sentit.

A més, amb l’objectiu d’atendre l’increment de demanda que es produeix en període estival, ja es troba a la venda la quarta freqüència que enllaçarà Barcelona amb París, i viceversa, que s’inicia el 5 de juliol.

Amb la nova oferta, Renfe-SNCF en Cooperació oferirà durant la primavera 6 trens entre Espanya i França, i a partir del 30 de juny seran 7 els serveis que enllacin Catalunya amb Paris, Lió, Marsella o Toulouse.

Quadre horari serveis Catalunya-França

RENFE · SNCF Horaris març 2015