L’estació de metro de Diagonal acull un piano de mitja cua amb motiu del concurs Maria Canals

TMB01A partir d’avui i fins al 25 de març diferents estudiants del Conservatori Superior de Música del Liceu amenitzaran els trajectes dels usuaris

Fins al 25 de març els usuaris que vulguin poden tocar un piano de mitja cua que s’ha instal·lat a l’intercanviador de Diagonal, vestíbul de connexió entre les línies 3 i 5 de metro (passeig de Gràcia amb carrer Rosselló), amb motiu de la 61a edició del Concurs Internacional de Música Maria Canals.

En aquesta estació, diversos dies hi haurà actuacions: a les 16 hores, estudiants del Conservatori Superior de Música del Liceu; a les 18 hores, estudiants de diverses escoles de música, i a les 20 hores diferents cors amenitzaran els viatges dels usuaris del metro.

Aquesta activitat forma part de TMB Cultura, el projecte cultural de la Fundació TMB que estableix vincles entre ciutadans i associacions culturals de Barcelona i l’àrea metropolitana per aproximar la cultura a la ciutadania i enriquir l’experiència del viatge en transport públic.
Estudiants de música tocant el piano de cua a l’estació de Diagonal durant la passada edició.

Més activitats pel centenari de la seva fundadora
Entre el 13 i el 27 de març, Barcelona es converteix en la capital mundial del piano gràcies a la celebració de la 61a edició del Concurs Internacional de Música Maria Canals, en què competiran un total de 82 pianistes de 22 nacionalitats. En la present edició, el concurs amplia la programació amb motiu del centenari de la fundadora, i a la competició de joves pianistes s’hi afegeix la publicació d’unes memòries i una exposició sobre Canals, les dues a càrrec de la periodista musical Ana María Dávila.