Normalitzada la circulació ferroviària al tram Figueres-Portbou

Renfe02 Amb el restabliment d’aquest tram es recupera la circulació dels trens de les línies RG1 i R11 en tot el seu recorregut

A les 18.45 hores s’ha normalitzat la circulació ferroviària al tram Figueres – Portbou, pel que els trens de la línia R11 i RG1 recuperen el seu recorregut habitual en tot el trajecte.

De la mateixa manera, aquest migdia a les 14.30 hores ha queda restablert el servei entre Ripoll-Puigcerdà de la línia R3 que estava interromput des de l’inici del servei, i a les 16.55 hores s’ha restablert el servei Girona –Figueres de les línies R11 i RG1.

Amb motiu de l’intens temporal de vent a la zona nord de Catalunya i degut a la previsió de ràfegues de vent superiors a 120 km/h s’ha hagut d’establir serveis alternatius per carretera en aquests trams, des de l’inici del servei pels viatgers de les línies R11 Girona/Figueres-Portbou així com a la línia R3 entre Ripoll i Puicerdà.

Renfe ha informat d’aquesta incidència a través de megafonia de trens i estacions, personal d’informació i atenció al client, transmet, comptes de Twitter @rodalies i @renfe, així com al telèfon 900 41 00 41 i rodaliesdecatalunya.cat