Imagine Express 2015 inicia el seu viatge a París en un tren de Renfe-SNCF en Cooperación

Renfe·SNCFAvui a les 16.20 hores
· Durant 4 dies els participants dissenyaran i desenvoluparan aplicacions mòbils
· A partir del 30 de març s’incorporarà una nova freqüència en aquesta relació

Barcelona, 27 de febrer de 2015
A les 16.20 hores, els 36 participants d’Imagine Express han inciat el seu desplaçament a París. Per segon any, Renfe-SNCF en Cooperación participa en la segona edició del’Imagine Express. Aquesta col·laboració, integrada en el Mobile World Congress 2015, tindrà lloc entre el 27 de febrer i el 2 de març i consisteix en un projecte on 36 emprenedors escollits per concursos de talent crearan fins a 12 aplicacions mòbils durant un viatge de 4 dies entre les ciutats de Barcelona, Paris i Londres.

Aquest projecte s’ha iniciat en un tren de Renfe-SNCF en Cooperación fent el trajecte Barcelona-París. El divendres 27 de febrer, els 36 participants (12 creatius + 12 enginyers informàtics software + 12 experts en desenvolupament de negoci) sortiran de Barcelona a les 16.25 en un tren internacional amb destinació a París. Durant el viatge, els participants s’organitzaran en 12 equips de 3 persones per tal de desenvolupar aplicacions mòbils en un dels quatre sectors estratègics proposats (Finances, Salut i Esport, Aigua o Innovació Social).

Des de Paris, els participants marxaran a Londres per presentar els projectes davant d’inversors, que triaran el millor projecte de cada categoria, per finalment presentar-ho el dilluns 2 de març a Barcelona al Mobile World Congress

Com a novetat d’enguany, durant el viatge en tren i mentre es desenvolupen les aplicacions per part dels participants, 3 músics i 3 cineastes, que no es coneixen entre sí, hauran de crear durant el trajecte un tema musical i un videoclip que només es podrà gravar amb telèfon mòbil.

Renfe-SNCF en Cooperació tornen a participar en un projecte per portar el món de l’emprenedoria d’alt d’un tren. El tren és el mitja de transport més sostenible i un entorn ideal per la creativitat i per a treballar durant tot el trajecte.

Servei internacional Alta Velocitat a França
Renfe-SNCF en Cooperación ofereix diàriament 5 connexions amb França que enllacen 19 ciutats dels dos països. A partir del proper 31 de març, Renfe-SNCF en Cooperación posa en marxa una tercera freqüència entre Barcelona i Paris durant els mesos de primavera i estiu.

Aquest tercer servei a la capital francesa, circularà en primavera i estiu, sortirà de Barcelona a les 13.25 hores, amb arribada a París a les 19.53. En sentit contrari, hi haurà un nou servei amb sortida de Paris Gare de Lyon a les 16.07 hores i arribada a Barcelona a les 22.42 hores.

Consulta els horaris i itineraris a renfe.com i compra directament el teu bitllet per viatja en tren a França aquesta primavera.