Servei del TRAM afectat per les Cavalcades de Reis


LOGO TRAM BCNAmb motiu de la celebració de les Cavalcades dels Reis d’Orient a diferents municipis del Baix Llobregat i a Sant Adrià de Besòs, la tarda del 5 de gener el servei de les línies del TRAM es veurà afectat i, en algun moment, s’aturarà parcialment.
Així, entre les 18h i les 21 h, recomanem els usuaris de TRAM que segueixin la informació sobre les afectacions en el servei a les pantalles instal·lades a les parades del tramvia.

La informació s’anirà actualitzant a mesura que es vagin produint les aturades i les posteriors normalitzacions del servei tan bon punt les cavalcades avancin i sempre seguint les indicacions de les policies locals.

Està previst que, entre les 18 h i les 22 h, es suspengui parcialment el servei de les línies T1, T2 i T3 per deixar pas a les diferents cavalcades del Baix Llobregat. La línia T5 suspendrà el servei entre Parc del Besòs i Gorg entre les 18:30 h i les 20:30 h aproximadament per deixar pas a la Cavalcada de Sant Adrià de Besòs.

Més informació: www.tram.cat