Infraestructura – RTE – T – Connectant Europa

Europa - UE01Els estudis de corredor
Cap als plans de treball del corredor

Les orientacions de la RTE – T preveure que cada coordinador Europeu, per al corredor de la xarxa de nucli sota la seva / la seva respectiva responsabilitat , ha d’elaborar un pla de treball que resumeix l’estat actual de la infraestructura al llarg d’aquest corredor i exposa els reptes per al futur desenvolupament de la infraestructura . Després de l’aprovació pels estats membres directament afectats – que s’espera per a la primavera de 2015 – aquests plans de treball seran presentades al Parlament Europeu, el Consell i la Comissió , i que estaran disponibles per al públic en general .

Els plans de treball , un cop aprovat , guiaran el desenvolupament dels corredors en el curt i llarg termini . El seu horitzó de temps és 2,030 , d’acord amb l’objectiu de terminació de la xarxa de nucli . S’integren els objectius i les prioritats de finançament de la UE durant el 2014 – període de 2020 , sinó que van molt més enllà d’això . Ells estableixen el marc per a la inversió en infraestructura de transport – de fonts públiques i privades , nacionals i europees . Condueixen el camí per als esforços d’implementació concentrats per contribuir als objectius fonamentals de la política de xarxes transeuropees de transport :

– Enfortiment de la base dels fluxos comercials i la mobilitat dels ciutadans dins de la Unió i amb els mercats externs.
– Reforçar la cohesió territorial , social i econòmica de la Unió.
– Millora de la base d’infraestructura per a un sistema de mobilitat eficient i sostenible que representa serveis orientats cap al futur i de transport d’alta qualitat per als passatgers com per a mercaderies .

Segueix més informació amb angles  a: http://ec.europa.eu/transport/themes/infrastructure/ten-t-guidelines/corridors/corridor-studies_en.htm