Un bitllet senzill de TRAM per la il•lusió dels infants

Tram 10 anysEl proper cap de setmana, 6 i 7 de desembre, TRAM donarà la recaptació de la venda dels bitllets senzills d’aquests dos dies a la Fundació Make-A-Wish®, que des del 1999 te com a missió provocar il·lusió en nens que pateixen malalties greus.

Totes aquelles persones que durant el 6 i 7 de desembre comprin un bitllet senzill de tramvia a les màquines d’autovenda de les parades del TRAM estaran col·laborant en aquesta iniciativa. A més, es poden fer aportacions econòmiques directes a través del web http://www.elmeugradesorra.org/es/reto/5134/fem-realitat-illusions/

TRAM ha escollit aquesta entitat present a gairebé 50 països com a causa solidària d’enguany i, d’aquesta manera, empresa i treballadors ajuden també a difondre la important tasca que fan entre els infants malalts i les seves famílies.

Make-A-Wish® provoca il·lusió en nens i nenes que pateixen greus malalties i, d’aquesta manera, enriqueixen les seves vides a través d’experiències personals d’esperança, força i alegria.

TRAM continua d’aquesta manera apostant per la responsabilitat social i se suma a altres iniciatives per ajudar als infants malalts. Aquesta no és la primera col·laboració amb la Fundació Make-A-Wish® ja que el passat mes d’octubre, TRAM va facilitar títols de transport públic a les 30 famílies d’arreu del món que van venir a Barcelona durant uns dies per conèixer el futbolista Leo Messi.