Restabliment servei en tren entre Terrassa i Manresa

Renfe02• A la línia R3 el servei alternatiu per carretera s’acota al tram La Garriga – Sant Martí de Centelles. A la resta de trams de la línia L’Hospitalet – La Garriga i Sant Martí de Centelles – Puigcerdà es presta servei en tren

Barcelona, 10 de desembre
A partir de les 08.00 hores se ha restablert la circulació en tren entre Terrassa i Manresa, el que permetrà començar a recuperar els horaris i freqüències habituals a la línia R4.

A la línia R3 continua interrompuda la circulació entre La Garriga i Sant Marti de Centelles. Per facilitar la mobilitat dels viatgers, Renfe compta amb un dispositiu de 20 autocars a més de personal d’informació i atenció al client.

El tren descarrilat entre Figaró i La Garriga ja ha estat encarrilat i apartat a Les Franqueses. D’aquesta manera el restabliment resta pendent de la reparació de la infraestructura danyada.

Per procedir a les tasques d’encarrilament, Renfe ha enviat al punt d’un equip d’Integria format per 10 persones així com equipament específic per aquetes situacions, com un camió bivial, encarriladores i gats hidràulics.

Renfe està informant a través de megafonia de trens i estacions, personal d’informació i atenció al client, transmet, comptes @rodalies i @renfe, així com al telèfon 900 41 00 41 i web rodaliesdecatalunya.cat i renfe.com.