Modificació del servei a les línies d’FGC per les festes de Nadal

FGC2GEntre el 24 de desembre i el 7 de gener s’aplicaran els horaris corresponents al període no lectiu al Metro del Vallès
La nit de Cap d’Any hi haurà servei ininterromput a les línies S1 (Terrassa), S2 (Sabadell), L6 (Reina Elisenda), L7 (Av. Tibidabo) i L8 (Molí Nou)
El 24 de desembre, vigília de Nadal, el servei de trens d’FGC finalitzarà a les 23.00 hores en totes les línies
El Cremallera, els Funiculars i l’Aeri de Montserrat també tenen un horari especial el dimecres 25 de desembre

Ferrocarrils Pl. Catalunya
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya modifica, a partir del proper 24 de desembre, els seus horaris per tal d’adaptar-los a la demanda associada a les festes de Nadal. Així, entre el dimecres 24 de desembre i el dimecres dia 7 de gener, ambdós inclosos, els horaris d’FGC de la línia Barcelona-Vallès seran els corresponents al període no lectiu.

El dimecres 24 de desembre, vigília de Nadal, el servei de trens d’FGC finalitzarà a les 23.00h en totes les línies.

Servei ininterromput la nit de Cap d’Any
Ferrocarrils de la Generalitat oferirà un servei ininterromput la nit de Cap d’Any. Els trens circularan de forma continuada per la zona urbana de Barcelona i pels trajectes Barcelona-Sabadell i Barcelona-Terrassa.

A la línia Barcelona-Vallès, la freqüència de pas dels serveis urbans de les línies L6 (Reina Elisenda) i L7 (Av. Tibidabo) serà de 20 minuts. Els serveis suburbans S1 (Terrassa) i S2 (Sabadell) circularan cada 45 minuts, aproximadament. A més, el Funicular de Vallvidrera circularà amb un interval de 10 minuts durant tota la nit.

A la línia Llobregat-Anoia, la freqüència de pas de la línia L8 (Molí Nou-Ciutat Cooperativa) serà d’un tren cada 20 minuts.

Cremallera, Funiculars i Aeri de Montserrat
A Montserrat, el 25 de desembre, Nadal, la freqüència del Cremallera seguirà els horaris habituals fins a les 13.48h en sentit ascendent i fins a les 14.15h en sentit descendent. A partir d’aquests horaris i fins a la finalització del servei, només s’efectuarà un servei extraordinari a les 17.48h en sentit ascendent amb sortida de l’estació de Monistrol de Montserrat i dues circulacions, en sentit descendent, a les 17.15h i 18.15h amb sortida de l’estació de Montserrat.

L’últim funicular descendent del Funicular de Sant Joan sortirà a les 13.00 hores. L’últim funicular ascendent del Funicular de Santa Cova sortirà a les 13.00 hores.

El dia de Nadal l’Aeri de Montserrat, que es pot agafar des de l’estació Aeri de Montserrat de la línia R5 (Manresa) d’FGC, finalitzarà el seu servei a les 14.00 hores.

Tots els horaris es poden consultar amb detall al portal web www.fgc.cat.