Interromput servei línia R3 entre La Garriga i Vic i al tram Sabadell Sud – Manresa de la línia R4

Renfe02Un tren de la línia R3 ha descarrilat al atropellar un arbre, el maquinista ha resultat ferit i ha estat traslladat a l’Hospital Parc Taulí

· Els forts vents estan provocant la caiguda d’arbres a la via

· Entre les 19.00 i les 20.00 hores no es prestarà servei entre Planoles i Ribes per la previsió de ràfagues superiors als 120 km/h

Barcelona, 9 de desembre
El tren Hospitalet (11.54) – Vic ha descarrilat entre Les Franqueses i Centelles després d’atropellar un arbre. El maquinista ha resultat ferit ha estat atès pel SEM i ha estat traslladat a l’Hospital Parc Taulí.

Des de les 16.00 hores el servei a l’R3 es presta de la següent manera:
· L’Hospitalet – La Garriga: Servei en tren
· La Garriga – Vic: Servei alternatiu per carretera
· Vic-Puigcerdà: Servei en tren

A més, per la caiguda d’arbres a la via es troba interrompuda la circulació ferroviària entre Sabadell Sud i Manresa. Renfe ha establert un servei alternatiu per carretera entre aquestes estacions. Tot i aixó es recomana utilitzar els serveis de FGC que enllacen Manresa, Terrassa i Sabadell amb Barcelona

Per procedir a les tasques d’encarrilament, Renfe disposa en el punt d’un equip d’Integria format per 10 persones així com equipament específic per aquetes situacions, com un camió bivial, encarriladores i gats hidràulics.

Adif encara no ha facilitat previsió de restabliment del servei en aquests dos trams.

A causa de les condicions meteorològiques adverses també s’estan produint retards puntuals als trens de les línies R2 nord, R11 i R8.

Renfe està informant a través de megafonia de trens i estacions, personal d’informació i atenció al client, transmet, comptes @rodalies i @renfe, així com al telèfon 900 41 00 41 i web rodaliesdecatalunya.cat i renfe.com.