Renfe ofereix 100.000 places promocionals als trens AVE – Llarga Distància de Renfe amb la campanya “25 somnis al Novembre”

Renfe02Als trens d’Alta Velocitat-Llarga Distància i Trenhotel
· La promoció és vàlida per viatjar fins el 27 de novembre
· La companyia sortejarà bitllets per viatjar amb aquesta promoció a través dels seus perfils de Twitter i Facebook

Barcelona, 11 de novembre de 2014 (Renfe).
Renfe llança una nova campanya per viatjar al novembre en els trenes d’Alta Velocitat-Llarga Distància que enllaces Catalunya amb Andalusia, Euskadi, Cantàbria, Astúries, Castella i Lleó i Galícia. Sota el lema “25 somnis al Novembre”, la companyia ha posat a la venda 100.000 places que permetran viatjar amb descomptes de fins el 70 per cent.

En trens d’Alta Velocitat inclosos a aquesta promoció donen servei a 25 ciutats entre les que es troben Sevilla, Còrdova, Màlaga, València, Saragossa, Bilbao, Gijón, A Corunya o Valladolid, entre d’altres.

Les places amb tarifes promocionals d’aquesta nova campanya ja estan a la venda a través del web renfe.com i són vàlides per viatjar fins al proper 27 de novembre.

Durant aquestes dates es poden gaudir de diferents ofertes culturals i d’oci que ens ofereixen les 25 ciutats acollides a aquesta promoció, entre les que destaquen el Festival Internacional de Jazz a Málaga, el Festival de Cinema Europeu o el Mes de Dansa a Sevilla o el Festival de Màgia Hocus Pocus de Granada o el Festival de Cinema de Zaragoza.

Amb la campanya “25 somnis al Novembre” els viatgers poder trobar bitllets per viatjar entre Barcelona i Sevilla des de 35 euros, o entre Barcelona i Granada des de 17,80 euros.

Promoció a xarxes socials
La campanya “25 somnis al Novembre” es promocionarà a través dels perfils de Renfe a Facebook (Irene de Renfe) i Twitter (@Renfe). Cada setmana de novembre es realitzarà un concurs per sortejar entre els participants un premi que inclourà desplaçament en tren, nit d’hotel i entrada a museus a algunes de les 25 ciutats que formen part de la promoció.