Renfe inicia una campanya de 25.000 places promocionals als trens que connecten amb la Comunitat Valenciana

Renfe02Per comprar abans del 30 de novembre
· L’oferta especial permet viatjar entre València i Barcelona des de 17 euros en classe Turista

Barcelona, 24 de novembre de 2014 (Renfe).
Renfe ofereix 25.000 places amb descomptes promocionals, entre el 50 i el 70 per cent, en els trens de Llarga Distància (Euromed i Talgo), que connecten Catalunya amb Castelló, València o Alacant durant aquestes festes de Nadal.

Aquesta campanya permetrà viatjar entre el 19 de desembre i el 7 de gener, comprant els bitllets abans del 30 de novembre a través de tots els canals de venda de Renfe. Les places promocionals permetran viatjar entre Barcelona i València des de 17 euros, o entre Barcelona i Alacant a partir de 21 euros.

Renfe ofereix diàriament un total de 17 connexions per sentit entre Catalunya i la Comunitat Valenciana, amb un temps de viatge a partir de 3 hores.

Aquests serveis connecten nuclis importants de població i d’activitat turística que fan que aquestes relacions comptin amb un important componen de caràcter d’oci i familiar durant les festes de Nadal.

Total la informació sobre horaris i itineraris es pot consultar a través del telèfon d’informació i venda 902 320 320 i al web renfe.com